9 d’oct. 2012

Vols fer una pel•lícula? Ink Out comença la seva tercera temporada...INK OUT és el club audiovisual i literari per a joves del Prat que ja fa 2 cursos que està en marxa i que aquest curs continua però amb un nou repte.

L'entorn literari és la xarxa i els temes s'introdueixen a partir d'una sèrie audiovisual protagonitzada per joves estudiants dels instituts de la nostra ciutat. Posteriorment, els joves opinen al bloc, facebook o twitter. Aquesta proposta interactiva té per objectiu incentivar l'opinió i participació dels joves. L'Òscar Solsona, conegut poeta pratenc, és el director i creador de l'INK OUT, i té l'habilitat de plantejar situacions i aspectes de la vida quotidiana dels i les adolescents, provocant les necessàries reflexions i conclusions.

Durant la primera i segona temporada d'INK OUT, s'han produït 21 capítols, amb la participació directa de més d'un centenar de joves del Prat. El club ha tingut un fort impacte a les xarxes socials.

Ink Out arriba a la seva tercera temporada amb un nou repte: fer una pel·lícula. La novetat és que enlloc de microcapítols, s'elaborarà una pel·lícula, però els objectius continuen sent els mateixos: fer reflexionar els joves sobre els temes que es troben a la vida diària. Actualment, s'està en fase de recerca de  protagonistes i la resta de l'equip. Es busquen joves de 16 a 20 anys. Els participants tindran la possibilitat d'aprendre a fer el guió, fer d'actor o actriu i moltes més coses dins del món del cinema. Inscripcions a http://inkout3.blogspot.com o el dimecres 7 de novembre a les 19 hores al Cèntric, acte en el que es presentarà el projecte i es constituirà l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari