26 de jul. 2012

Cloenda del festival de poesia del Prat


Ahir dimarts es va completar la vuitena edició del Festival de poesia del Prat. Els quatre dimarts de juliol han vist com diferents espais de la ciutat acollien les actuacions i lectures. 
El segon dimarts (dia 10) les cases de la Cooperativa acollien la representació de "Missa Pagesa" de Dolors Miquel, l'espectacle poètic que ha estat en cartellera a La Seca-Espai Brossa de Barcelona aquest passat mes de maig. Un total de 125 persones van poder combregar el conill a la farigola que s'hi va cuinar. El tercer dimarts (dia 17) el Cèntric Espai Cultural va acollir la poeta gironina Maria Cabrera, el poeta del delta de l'Ebre Eduard Carmona i l'andorrana Teresa Colom, amb la presentació del poeta de Juneda, Francesc Gelonch, que va explicar que havia escollit tres poetes dels llocs més allunyats possible de Barcelona. Ho van gaudir 38 assistents: després de dues rondes de poemes i una última de clausura es va reclamar un bis, que va ser atès. Finalment, ahir dia 24 es va cloure amb la presència i el recitat espectacular del poeta i actor valencià, Jesús Gé, que va impressionar els 52 assistents per la precisió de la dicció, el missatge contundent contra la degradació de la vida pública, especialment al país valencià.
El festival d'enguany ha comptat amb l'organització conjunta del Teatre Kaddish, Nozomi 700 teatre, Sopa de Poetes, la COV, el Gastrobar by Ona Nuit i la Regidoria de Cultura.

Cap comentari:

Publica un comentari