2 de des. 2011

Estel Solé i el Col•lectiu Ink Out

Més imatges: http://flic.kr/s/aHsjwFRuGF

El passat dijous 3 de novembre vam viure a la Sala d’Actes de la Biblioteca una presentació d’un llibre de poesia una mica atípica i molt fresca, interessant i divertida al mateix temps. L’Estel Solé presentava el seu primer poemari “Dones que somiaven ser altres dones” acompanyada per alguns dels joves protagonistes d’Ink out, el club de lectura audiovisual i literària per a joves del Prat. D’entrada van ser el Miguel, la Karmen i la Cristina els que van començar explicant quines eren les seves sensacions en llegir l'obra de l’Estel.

Curiós exercici descobrir com aquests nois que viuen allunyats de la poesia entraven en el món més intimista de l’Estel i com justament aquesta era la vessant que més els hi havia agradat i interessat. Destacaren com a través de la poesia havien pogut conèixer una mica més l’Estel de carn i ossos, no la Marina de “La Riera”, sinó la persona que hi ha darrera del personatge. En aquest sentit l’Estel destacava que a través de la poesia pot treure el seu jo verdader i pot expressar-se tal i com ella és traient els sentiments que corren per dintre seu sense tenir un director darrera marcant-li les pautes.

Els textos que van agradar més als nois de l’Ink Out van ser els d’animals. Un dels que destaquen és el “Hamster” i l’Estel aprofita per explicar que un dels seus referents és el Miquel Martí i Pol a qui va tenir la sort de conèixer. De fet ens confessa que va començar a escriure per ell. En Martí i Pol vivia en la gàbia que era el seu cos, però tots tenim una gàbia. Per l’Estel són els camins que un pren a la vida i que un moment donat et porten a un lloc que no és el que tu voldries i en aquest moment ella es va sentir un hàmster.

Cap comentari:

Publica un comentari