22 de nov. 2011

Formació de Moderadors 2011

El passat 10 i 28 d’octubre es va realitzar al Cèntric la jornada: "Formació de moderadors de lectura", a la qual van assistir gent del Prat i de fora del Prat interessades en la figura i el rol que juga el conductor d’un club de lectura. La participació va ser molt alta i la experiència molt interessant.

La primera sessió va ser a càrrec de la Mercè Carrillo, la qual va parlar sobre la forma de crear un club, les característiques que ha de tenir i quins són els elements que ha de tenir en compte un moderador. Podeu trobar tota la informació en el seu llibre, altament recomanable, Llegim plegats on a més exposa casos pràctics de nou lectures en diferents clubs.

La segona sessió va tenir una doble vessant, en la primera Anna Ribera ens va donar les claus per a fer una bona selecció de les lectures per un club. Aquest és un element clau pel bon funcionament d’un club, aquí trobareu les claus que ens va deixar i una bona selecció de llibres.

En la segona part de la sessió l’Anna Jiménez ens va mostrar quins recursos podem trobar a Internet que ens poden ser útils de cara al nostre club de lectura, tant per conèixer les novetats editorials, fer la selecció de les lectures i conèixer tot el que està passant en el món de la lectura, com per mantenir la comunicació amb els membres del nostre club i allargar la reunió mensual a través de la xarxa. Podeu trobar tot el material de la ponència aquí.

Tot desitjant que aquest material sigui del vostre interès us convidem a posar-vos en contacte amb el Pla si teniu qualsevol dubte o suggeriment i us desitgem una BONA LECTURA .

Cap comentari:

Publica un comentari