27 de set. 2011

El Pla de Foment de la Lectura a les escoles
Comença el curs escolar i des del Pla de Foment de la Lectura reiniciem l'activitat de suport als centres educatius.

Detallem alguns dels recursos pedagògics adreçats als centres educatius en matèria de foment de la lectura.


Des de l'Ajuntament, i com ja és habitual cada inici de curs posa a disposició dels centres educatius el catàleg d’activitats i serveis educatius curs 2011-12, oferint eines i recursos educatius que poden complementar la tasca educadora amb infants i joves.

El nou catàlet, per al qual s'ha tingut en compte la valoració dels centres educatius respecte a les activitats ofertades durant el curs passat, cobreix un ampli ventall de temes i blocs temàtics.


Destaquem el bloc el gust per la lectura, on trobem activitats com les Visites a la biblioteca municipal, Taller de poesia, Bagul de llibres per a les biblioteques escolars del Prat, Setmana de... misteri, aventura, diversitat o contes del món, La fàbrica de contes, VIII Concurs Petits Contes, Formació per a l'ús de la informació, Scrabble : juguem amb les lletres!, La història inacabada o Les maletes viatgeres.

Fora d'aquest bloc temàtic també trobem les activitats: Visites guiades del pessebre, el procés creatiu d'un conte il•lustrat (nova), Apropem el teatre als infants (nova), L'escola va de bolo, Dansa al pati, Òpera infantil: el Gran Teatre del Liceu al Cèntric en directe!(nova) i Contacontes de gènere.

També s'ofereixen al Catàleg activitats de suport als centres educatius, com ara la possibilitat de demanar subvenció per a projectes pedagògics on es prioritza el foment de la lectura (el termini de presentació es preveu cap a l'octubre), el taller de narració de contes, Visites a la biblioteca municipal per a docents i AMPA, etc.

La inscripció a les activitats s'ha de fer on line abans del 30 de setembre, a través del link activitats educatives 2011 2012 .

Cap comentari:

Publica un comentari