21 d’abr. 2011

Sant Jordi 2011 a les escoles


Tot i que enguany la festivitat de Sant Jordi ha caigut en mig de la Setmana Santa, les escoles no s'han estat de celebrar aquesta festivitat tan emblemàtica per a la cultura catalana, organitzant activitat de tota mena.
Us detallem la informació que ens ha arribat a la secció d'Educació.
A l'Escola Can Rigol s'ha celebrat la setmana cultural de l'11 al 15 d'abril, amb tot d’activitats adreçades als alumnes i amb portes obertes per a les famílies.
Què millor marc per estrenar la pel•lícula “ 6 “, que ha fet l'alumnat de Secundària Activa de l'escola, amb el professor d’audiovisuals. Aviat la podreu visionar des del web del centre.
S'ha fet una exposició i venda de llibres, s'han fet xerrades, un taller de papiroflexia, un taller d'arqueologia, l'exhibició de malabarisme, de música, representacions teatrals,etc...

Podeu ampliar la informació a través del web del centre
http://www.canrigol.cat/index.php.

A l'escola Na Sra del Mar, a primària, s'ha celebrat la festivitat en tots els cicles, amb l'elaboració del conte de la llegenda de Sant Jordi, pintant les escenes, escrivint el conte, fent la titella del drac, aprenent-se la cançó de Sant Jordi, fent punts de llibre amb el drac, realitzant dibuixos de roses, elaboració de refranys i poesies...
A cinquè i sisè cada any la festivitat de Sant Jordi té lloc un concurs de dibuix amb la temàtica de la diada i aquest curs s'ha aprofitat per realitzar el projecte interdisciplinari dels oficis, titulat El Drac fa un ofici.

En relació al projecte interdisciplinari dels oficis, el tema del còmic ha estat Jo seré de gran...
S'han escollit els quatre millors i s'han emmarcat. Aquests dibuixos formen part del fons de la biblioteca de l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari