2 de març 2011

El Prat participarà del festival literari Kosmòpolis a través d'Anella CulturalAnella Cultural és un projecte d’innovació cultural i tecnològica que facilita que l’oferta cultural sigui present en municipis i equipaments simultàniament. A través de l’Anella, s’interconnecten en banda ampla els centres culturals de Catalunya amb el propòsit d’inserir el llenguatge audiovisual i les tecnologies en els circuits de creació i difusió culturals, així com incentivar la coproducció d’esdeveniments culturals entre diversos agents culturals. Actualment formen part d'aquest projecte els municipis de Vilanova, Reus, Tarragona, Olot, Girona, Lleida, Mataró, Sant Cugat, Vic... i, ara, el Prat.

Un dels primers actes que es podran seguir a l'Auditori del Cèntric és la Festa de la literatura amplificada Kosmòpolis 2011, la sisena edició d'un festival, que se celebra al CCCB de Barcelona i que es podran seguir a l'Auditori del Cèntric.

Dijous 24
• A les 19 hores: Wajdi Mouawad i Pablo Ley, dramaturgs parlen de les noves dramatúrgies contemporànies.
• A les 20:30 hores: Ian Mc Ewan i Jorge Wagensberg. Diàleg Anticipar i crear

divendres 25
BCN 2355. Jam d'escriptura "El Prat, any 2355" Entre les 17 i les 22 hores un equip d'escriptors del Prat escriurà en directe un relat sobre cóm troben la nostra ciutat l'any 2355. Coordina, Bertrand Cazorla. Hi participen: Antonio Izquierdo, Marga Linuesa, Elena Puig, Carlos Sabarich, Oscar Solsona, Rosa Ribas, Bernardo Ruiz i Vicenç Tierra.
Amb connexions amb els relats de Barcelona, Granollers, Reus i Manresa. Videojockeys Erika Sánchez&Xavi Esteban en directe i canal de twitter.

dissabte 26 a les 19,30 hores
Conferència d' Alessandro Baricco, l'autor de "Seda" és un popular novel•lista, director i actor de teatre que ha estat traduït a infinitat de llengües.

Cap comentari:

Publica un comentari