9 de març 2011

Trobada Clubs de Lectura


El Pla de Foment de la Lectura ha organitzat una activitat conjunta per a tots els clubs de lectura, amb els objectius de fomentar la cohesió interna de cada grup i de propiciar que es coneguin entre elles persones que participen en diferents clubs, tot això amb el fil argumental del foment de la lectura.

Aprofitant que el diumenge 13 de març es presenta al Teatre Modern, l'obra Coses que dèiem avui, hem convidat al Cèntric, perquè comparteixin les seves experiències amb nosaltres, la traductora i actriu, Cristina Genebat i l’actriu Mireia Aixalà acompanyats per l’especialista en teatre del diari La Vanguardia, Eduard Molner.

En aquesta trobada es va tractar la relació entre la literatura i el teatre, en aquest cas la dramatúrgia nord-americana contemporània. Com es dramatitza un text escrit i com s’adapta per ser representat. També es va aprofundir en la figura de l’autor de l’obra, Neil Labute i la relació de proximitat que té amb la companyia i amb la Cristina Genebat que n’ha traduït diferents obres.

Els membres dels clubs i el públic en general van gaudir de les intervencions dels tres convidats i van participar de manera molt activa.

Us esperem el diumenge 13 a les 19.00h al Teatre Modern per veure "Coses que deiem avui". Ja sabeu que els participants als clubs de lectura teniu un preu especial.

Cap comentari:

Publica un comentari