13 de gen. 2011

El Cèntric ha superat els 30.000 usuaris en les tres setmanes de portes obertes


El dia de la inauguració, el passat 19 de desembre, unes 6000 persones van acudir a conèixer el nou equipament pratenc i a participar de les diverses activitats que s’hi van fer. Les portes obertes del nou centre cultural, però, s’han prolongat fins el diumenge 9 de gener i han estat encara molts més els pratencs que han anat a la biblioteca a estudiar, a llegir, a treure llibres, dvd i cd en prèstec, als diversos recitals, presentacions, activitats infantils, concerts, etc.
Les xifres d’aquestes tres primeres setmanes diuen que la Biblioteca ha tingut 23.712 usuaris, molts del quals novells, perquè s’han fet 1501 carnets nous. Aquesta xifra també inclou les 518 persones que han acudit a els diverses activitats en l’interior de la Biblioteca.
També han estat moltes les persones que han visitat les noves instal•lacions de l’Arxiu Municipal, que s'han pogut visitar senceres en grups organitzats. Les visites comentades al centre i a l’exposició “La formació d’una ciutat” han comptat amb 1018 assistents.
Les sales d’estudi -que van obrir el dia 20 de desembre en horari especial d’exàmens- han registrat 702 estudiants i s’ha hagut d’habilitar la Biblioteca els dies de més afluència, cosa que se seguirà fent fins el 3 de febrer.
Les activitats de l’Auditori (recital de Mercè Sampietro, concert de Valsos, xerrada de Màrius Serra i Roger de Gràcia i diverses “hores del conte”) han registrat 1110 assistents en total.
L’exposició “La formació d’una ciutat” ha tingut 2608 visitants més.
El Gastrobar de l’Ona Nuit, per la seva banda, també ha vist passar més de 3000 persones a les seves taules i assistents a les diverses de sessions de “vermutis al sol”.

Cap comentari:

Publica un comentari