8 d’oct. 2009

Novel·la negra al Centre cívic Jardins de la PauEl Centre Cívic Jardins de la Pau és la seu del Club de novel·la negra del Prat. Ara, a més, ha inaugurat una exposició de "10 autors i autores de novel·la negra" a la seva sala de lectura i presenta un petit cicle de cinema negre.

Manuel Vazquez Montalban, Raymond Chandler, Patricia Highsmith... són alguns dels 10 autors que conformen l'exposició que, des d'ahir, 7 d'octubre es pot visitar a la sala de lectura de la planta baixa del centre cívic i fins a finals d'any.

El passi dels films "El falcó maltès" de John Huston (1941) el dia 2 de novembre i "El somni etern" de Howard Hawks (1946) el dia 14 de desembre acompanyen la programació.

Durant aquest trimestre, el Club de lectura de novel·la negra es reunirà tres cops: el 15 d'octubre , el 19 de novembre i el 17 de desembre. Les persones interessades en participar del club poden posar-se en contacte amb el Centre cívic, el correu electrònic del Pla de foment de la lectura o la Biblioteca Antoni Martín.

Cap comentari:

Publica un comentari