9 de jul. 2009

Recomanacions de lectura d'estiu

Aquest estiu les recomanacions de lectura ens arriben des del Club de Lectura de Novel·la negra, que es fa al Centre cívic Jardins de la Pau. Es tracta d'aventures detectivesques i amb tots els ingredients de la novel·la negra...

Europees
Land Rover de Suso del Toro; Los mares del sur de Manuel Vázquez Montalban; El inocente de Mario Lacruz; Sé que mi padre decía de W. Uribe; Bellíssimes persones d'Andreu Martin; Entre dues aigües de l'autora pratenca Rosa Ribas; Un barco cargado de arroz d'A. Jiménez Bartlet; Tarántula de Thierry Jonquet; La primera investigación de Maigret de George Simenon; Véte lejos, húye rápido de Fred Vargas; Notícias de la noche de Petros Márkaris; Proves falses de Donna Leon; El comissari Bordelli de Marco Vicchi; El perro de terracota d'ANdrea Camilleri; Muerte en escarlata de Sir Arthur Conan Doyle; La sala del crimen de P.D. James; Asesinos sin rostro de Henning Maskell.

No europees
Morituri de Yasmina Khadra; Que en vez de infierno encuentres gloria de L. Lunar; 1280 almas de Jim Thomson; Collita roja de Dashiell Hammet; Extraños en un tren de Patricia Highsmith; New York Graphic d'Adam Lloyd Baker; Ola de crímenes de James Ellory; Muerte escarlata de Walter Mosley; Muerte de una heroina roja de QUi Xiaolong; Los crímenes del balneario d'A. Marinina.

Si vols rebre informació del club de lectura o t'hi vols apuntar, només cal que enviïs un correu a pladelectura@elprat.cat

1 comentari:

  1. Voldría aprofitar que veig aquesta plana web, per recomanar unes novel.les històriques molt i molt interesants: "El Carreró dels Miracles", del Naguib Mahfuz, "Quan Anàvem a L´Estraperlo", del Víctor Labrado, i tambè "Trens Rigorosament Vigilats", del Bohumil Hrabal.

    ResponSuprimeix