21 de jul. 2009

Recomanació: El lloc més bonic del món. Ann CameronEditorial Alfaguara 2003
Adreçat a nens/es a partir de 8 anys

Recomanació de lectura a càrrec de l'alumnat de 6è d'educació primària de l'Escola Ntra. Sra. del Mar
Aquest llibre el recomana la Laia Sánchez i el David Herblot de sisè de Primària de l’Escola Nostra Senyora del Mar, en representació dels seus/ves companys/es.

El lloc més bonic del món és un llibre que tracta d’un nen que es diu Juan i viu a Guatemala. És fill de pares separats i ha anat a viure amb la seva àvia. Del seu pare no en sap res i la mare també l’ha abandonat per anar a viure amb un altre home. El nen, que té set anys, per ajudar a la seva àvia a guanyar alguns diners, enllustra sabates. No pot anar a l’escola però vol aprendre a llegir. Al final ho aconsegueix gràcies al seu interès i és admès a l’escola.

L’autor del llibre aprofita la història per donar-nos a conèixer la vida que fa la gent a Guatemala, concretament al poble de San Pablo, lloc on va néixer el nen. Algunes pàgines tenen dibuixos per situar-nos més en el lloc que es descriu.

També a través de la història ens ensenya a valorar el que tenim i com El lloc més bonic del món pot ser qualsevol lloc on puguis estar cofoi de ser qui ets.

Cap comentari:

Publica un comentari