6 d’abr. 2009

Nous clubs de lectura a la Biblioteca Antonio Martin

El club de lectura més conegut i amb més tradició és el “Cafè amb lletres”, que ja fa més de deu anys que funciona. El 2009, però, s’ha iniciat amb dos nous projectes de clubs.

“Lectures.cat” és el nom d’un nou club, adreçat a persones que volen començar a llegir llibres en català. Aquest club va néixer el mes de desembre i ja ha organitzat quatre sessions. Aquest mes d’abril s’han proposat llegir i comentar la novel•la de Josep Pla, “Contraban”.

El “Club de lectura per a joves” de la BAM es proposa engegar les activitats en les properes setmanes i el coordinarà l’escriptor i artista pratenc, Oscar Solsona. L’Oscar proposa una estructura divertida i amena per tal que els joves pratencs participin d’una activitat creativa amb els llibres i la lectura com a protagonistes.

El proper dia 30 d’abril es farà una sessió informativa d’aquest club per a joves, a les 18,30 hores a la Biblioteca. Tots sou convidats a venir-hi, sense compromís!

Si voleu participar d’aquests nous clubs, només cal que contacteu amb la Biblioteca o amb el correu electrònic pladelecturadelprat@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari