5 de març 2009

Es convoca el tercer concurs de contes amb els personatges del Pla de Foment de la Lectura

Adreçat a l’alumnat de 4t. i 5è dels centres d’educació primària del Prat es convoca la tercera edició del concurs de contes amb els personatges del Pla.

Els personatges van ser dibuixats per la il·lustradora pratenca Purificación Hernández. Va crear 7 figures que al llarg d’aquests anys han anat apareguent sempre acompanyant les activitats vinculades amb la lectura que s’han fet a la ciutat.

Durant el 2006 es va posar nom a tots aquests personatges a través d’un concurs escolar. Després s’ha anat creant una història per a cadascun dels personatges a través de la convocatòria del I i II concurs de contes amb els personatges del pla.

Avui sabem que la Conchita és la bibliotecària del Prat. Que en Marc i l’Anna són parella i a més a més són els pares de l’Àlex i la Maria, dos noiets que viuen al Prat i sovint són protagonistes d’aventures extraordinàries. Per tant, només ens queda saber qui són i a què es dediquen en Manel i en Josep, i això és el que volem que escriguin els vostres nens/es en aquest III Concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari